ARHIVA ELECTRONICĂ → www.aegrm-timis.ro

Mergi la prima pagină.

MOȚEC ȘTEFAN

CABINET DE AVOCAT

societate profesională de avocatură

"Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul d-voastră, vă informăm că vom recomanda şi în viitor serviciile juridice prestate de către cabinetul d-voastră de avocatură partenerilor noştri din Slovacia care vor decide să desfăşoare activităţi comerciale în România."

Traduceri autorizate și profesionale (cehă/română)

Copyright © 2007 - Moțec Ștefan - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.

ACASĂ PREZENTAREA CABINETULUI SERVICII OFERITE REFERINȚE CLIENȚI CONTACT

Bine ați venit!

Moţec Ştefan – Cabinet de avocat vă spune un Bun venit! pe site-ul de prezentare a cabinetului. Sperăm ca informaţiile pe care vi le punem la dispoziţie prin intermediul acestui site să vă fie utile în alegerea pe care trebuie să o faceţi atunci când urmează să apelaţi la serviciile de specialitate ale unui cabinet de avocatură.

Nu avem pretenţia că informaţiile de pe acest site sunt suficiente pentru a vă forma convingerea pentru o viitoare colaborare profesională cu MOŢEC ŞTEFAN – Cabinet de avocat – asta cu atât mai mult cu cât există foarte multe site-uri foarte „comerciale” ale altor societăţi de avocatură, însă, de cele mai multe ori, aceste prezentări reprezintă doar o „perdea” frumoasă, în spatele căreia nu există substanţă care să confirme aparenţele.

Tocmai de aceea, ţinem să facem precizarea că vă stăm la dispoziţie – telefonic, prin corespondenţă sau la sediul cabinetului – cu orice alte informaţii sau detalii de care aţi dori să luaţi cunoştinţă, fiind în interesul nostru să răspundem tuturor întrebărilor dumneavoastră şi, astfel, să vă convingem de faptul că putem reprezenta un partener de nădejde în activitatea dumneavoastră comercială, al cărei succes presupune, printre altele, şi asistenţă juridică, pe care v-o putem asigura la un nivel profesional ridicat şi calificat, bazându-ne nu doar pe o manifestare de dorinţă în acest sens, ci mai ales pe experienţa acumulată de-a lungul timpului, pe de o parte, şi pe o viziune de perspectivă în privinţa dezvoltării cabinetului, pe de altă parte.

Citeşte mai multe despre noi

În atenția noastră

Brexitul și permisul de conducere

Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană a adus cu sine mici probleme sau situații neașteptate. Mulți cetățeni români au locuit o bună perioadă de timp în Marea Britanie, ocazie cu care și-au preschimbat permisul de conducere românesc într-unul britanic, iar apoi s-au întors în țară. Având în vedere că nu toată lumea este la zi cu data expirării documentelor personale, în realitate ne lovim de următoarea situație: cetățean român, cu domiciliul actual în România, dar cu permis de conducere britanic expirat. Având în vedere că persoana locuiește acum în România, își dorește un permis românesc.

Citește mai mult »

Vezi toate articolele »


Vezi echipa cabinetului

Mai multe detalii în curând...

Română

English

Čeština

Activitate

Aria de acoperire a serviciilor juridice prestate de Moţec Ştefan – Cabinet de avocat pentru clienţii săi, respectiv a consultaţiilor juridice şi a reprezentării în faţa instanţelor de judecată, a executorilor judecătoreşti, a altor instituţii publice locale sau centrale, precum şi a partenerilor comerciali, este una naţională. În acest sens, puteţi vedea o hartă interactivă a României unde sunt evidenţiate localităţile în care am prestat în mod efectiv şi direct servicii juridice pentru clienţii noştri.

isoLEX - din respect pentru profesie