Acoperire națională
Aria de acoperire a serviciilor juridice prestate de Moţec Ştefan – Cabinet de avocat pentru clienţii săi, respectiv a consultaţiilor juridice şi a reprezentării în faţa instanţelor de judecată, a executorilor judecătoreşti, a altor instituţii publice locale sau centrale, precum şi a partenerilor comerciali, este una naţională. În acest sens, puteţi vedea o hartă interactivă a României unde sunt evidenţiate localităţile în care am prestat în mod efectiv şi direct servicii juridice pentru clienţii noştri.
Contactează-
+40 356 179 038
Sau trimite un e-
"Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul d-
"La activitatea acestui cabinet de avocatură apreciem în mod deosebit nivelul profesional, siguranţa, flexibilitatea, abordarea directă şi, de asemenea, comunicarea. Datorită acestor însuşiri acest cabinet de avocatură ne-
"Ne declarăm pe deplin mulţumiţi de colaborarea şi comunicarea cu Cabinetul de avocatură şi, de asemenea, dorim să amintim faptul că înţelegerea noastră din punct de vedere financiar a fost respectată fără alte costuri suplimentare."
"Serviciile prestate de dumneavoastră sunt de înaltă calitate şi, de asemenea, onorariile practicate sunt convenabile. Suntem cât se poate de multumiţi."
"Abordarea lor (a cabinetului) este întotdeauna una foarte profesională şi corectă. Apreciem faptul că abordează cazurile noastre direct şi îşi dau toată silinţa pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru nevoile noastre specifice."
"Fiind o societate comercială și având parteneri străini, trebuie să afirmăm că colaborare cu un asemenea cabinet de avocatură ne conferă încredere în dezvoltarea afacerilor în România. De departe, una din cele mai importante realizări a companiei noastre, datorată colaborării cu MOȚEC ȘTEFAN – Cabinet de avocat, este faptul că până în acest moment nu am fost implicați în niciun litigiu, atât cu partenerii noștrii de afaceri sau angajați, cât și cu instituții publice sau terțe persoane."
"Colaborarea cu cabinetul de avocatură o evaluăm ca fiind una foarte corectă, acesta dând dovadă de standarde profesional ridicate, comunicare eficientă, dar şi de disponibilitatea de a satisface nevoile clientului, din aceste motive îl recomandăm tuturor celor care au în vedere înfiinţarea unei societăţi sau orice fel de afaceri în România."
"Serviciile juridice prestate includ: servicii juridice complete, gestionarea agendei juridice în 2006, 2007, 2008, 2009, 2010. (…) Conducerea societăţii apreciează această colaborare ca fiind una foarte pozitivă."
"În ceea ce priveşte soluţionarea problemelor, abordarea d-
"Având la bază o experienţă de mai mulţi ani cu cabinetul de avocatură Moţec Ştefan, putem să recomandăm călduros acest cabinet de avocatură societăţilor nou înfiinţate sau celor care desfăşoară deja o activitate comercială în România. (…) Serviciile prestate sunt la un nivel profesional ridicat, iar comunicarea între firma noastră şi cabinetul de avocatură se desfăşoară fără probleme, deşi societatea noastră are sediul în Oradea, iar cabinetul de avocatură în Timişoara."
Parteneri
Linkuri utile
Adresa cabinetului
Moțec Ștefan – Cabinet de avocat
Piața Victoriei, nr. 4, apt. 13,
300 006, Timișoara
Județul Timiș, România
Copyright © 2007 -
EVALUAREA PERFORMANŢELOR SALARIAŢILOR – un aspect de noutate şi actualitate în activitatea fiecărei societăţi comerciale care foloseşte capitalul uman
Conform noilor prevederi ale Codului muncii, astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 40/2011, în vigoare începând cu 30 aprilie 2011, în sarcina angajatorilor a fost instituită o nouă obligaţie, respectiv de a stabili criteriile de evaluare a activităţii profesionale a salariaţilor, precum şi procedura de evaluare aferentă. Corelativ, angajatorul are dreptul de a stabili în mod unilateral obiectivele de performanţă, salariatul având obligaţia să le respecte şi să facă tot posibilul să le atingă.
În timp ce criteriile de performanţă se stabilesc numai cu acordul salariaţilor, aceştia nu au posibilitatea de a cenzura dreptul angajatorului de a stabili unilateral obiectivele de performanţă, angajatorul fiind singurul care poate impune rezultatele pe care doreşte să le atingă şi care poate stabili obiectivele pe care salariaţii trebuie să le realizeze în atingerea acestor rezultate.
Stabilirea criteriilor de performanţă şi a procedurii de evaluare sunt foarte importante în cazul concedierii salariatului pentru necorespundere profesională, când concedierea poate fi dispusă numai după evaluarea prealabilă a salariatului conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau, în lipsa acestuia, prin regulament intern.
De asemenea, criteriile de evaluare au implicaţii importante asupra concedierii colective. Anterior noii reglementări, angajatorii erau obligaţi ca la orice concediere colectivă sa selecteze salariaţii mai întâi pe criterii sociale, însă în prezent, în etapa selectării salariaţilor care urmează să fie disponibilizaţi colectiv, angajatorul va proceda mai întâi la evaluarea realizării obiectivelor de performanţă ale salariaţilor şi abia apoi va aplica criteriile de departajare prevăzute de Codul Muncii.
Date fiind implicaţiile pe care noua reglementare le poate avea în ce priveşte bunul mers al afacerii şi optimizarea acesteia în segmentul aferent capitalului uman, stabilirea unor obiective de performanţă şi mai ales a unor criterii clare în baza cărora să poată fi evaluată activitatea profesională a salariaţilor fiind condiţii imperative pentru a putea controla şi eficientiza activitatea societăţii, Moţec Ştefan – Cabinet de avocat vă poate ajuta să implementaţi cu succes aceste noi prevederi legale, prin elaborarea unor obiective de performanţă, criterii de evaluare şi proceduri de evaluare, adaptate la specificul activităţii dumneavoastră, potenţialul nostru client.
În consecinţă, realizând importanţa acestui aspect pentru orice întreprinzător responsabil, în cadrul cabinetului am prelucrat deja un set de documente complete aferente evaluării performanţelor salariaţilor, tocmai pentru a scurta timpul de răspuns numărului mare de solicitări la care ne aşteptăm în perioada imediat următoare.
Sofia Buda, 26.05.2011